Home
DK    DE
Home
Sommergalerie
Sommergalerie
about me
Produktinfo / Shop
Kontakt
 
 
 
 
Om mig

”Mine Billeder viser min kærlighed til og fascination af denne ø´s skønhed”
Således beskriver Udo Schroeter sine billeder.
I over 10 år havde den tyske fotograf og forfatter holdt vinterferie med sin familie på Bornholm. Bornholms fascinerende natur og menneskene tryllebandt hele familien, og i 2006 drog de fire til Snogebæk
Den første sommer på Bornholm, det ubeskriveligt smukke lys og et liv ved og med havet—fotografen må uafladeligt afsted med sit kamera og indfange øens ubeskrivelige natur.
Udo Schroeter mener som fotografen Eva Arnold, der siger:” Det spiller ingen rolle hvilket kamera fotografen benytter. Kameraet er ikke værktøjet. Det er fotografen selv, der er værktøjet.”
Når  Udo Schroeter ikke fotograferer, så fisker han, - naturligvis helst begge dele samtidig, for han har gjort sit arbejde, også når han skriver, til sit erhverv og offentliggør på sit forlag ”Die Rapsbande” regionale lystfiskerbøger. 14 lystfiskerbøger er det blevet til -fra Rügen til Flensburg, over Sydjylland til Bornholm.

 

Overalt eftersporer han fiskeriets oprindelse og opdager selv i storbyer som Hamburg eller Berlin vandoaser, hvor man kan trænge ind i fiskeriets verden.

Fiskeri er så gammelt som menneskeheden, og i et samfund, som kun fungerer efter princippet- højere, hurtigere, længere giver det at fiske en velgørende opbremsning og indsigt i naturen.
Hans bøger, der naturligvis er  rigt illustreret,  giver indtryksfulde impressioner fra fiskeriets verden. Ligeledes hans første lystfiskerfotokalender, der nu er nyudkommet, og som han kommenterer således: ”Roen, afslapningen, naturens magt, fællesskabet, fisken. Havørredfiskeri er for mig mere end en hobby, det er en livsfilosofi”.

Angeführer

You meet fish

 
 
 
© 2009 Udo Schroeter Bornholm
Top