Home
DK    DE
Home
Sommergalerie
Sommergalerie
about me
Produktinfo / Shop
Kontakt
 
 
 
 
Lærrederne
 
Dibond - Aluminiumforbindelse
Materialer
og Teknik

Når du besøger vores sommergalleri på Bornholm,  kan du opleve, hvor indtryksfulde fotografierne virker på lærredet. Du kan røre lærrederne, se på dem og vende og dreje dem. Desværre er denne oplevelse ikke mulig på internettet. Derfor vil vi gerne, inden du kommer i vores shop, fortælle dig noget om vores materialer og trykketeknik.


STÆRK PARTNER

Vi arbejder sammen med et tekstiltrykkeri, som har specialiseret sig i fototryk på lærred. Vores partner er blevet præmieret af øko-Tex  for lysægthed, og er certificeret af et  førende tekstilforetagende i Tyskland.


Oeko

HØJESTE FARVEKVALITET

Fotobillederne bliver trykt med en opløsning på 720 dpi.
På grund af den variable dråbestørrelse bliver et fotorealistisk tryk af bedste kvalitet mulig.
Til trykningen bliver der udelukkende brugt opløsningmiddelfrie farver, således at der hverken opstår spildevandsproblemer eller udledes farlige luftarter. I modsætning til andre opløsningsmiddelfrie tryk er vore lærredsfoto fuldstændig fri for reflekser. Billedet virker derfor fra alle synsvinkler.


ROBUST, UV-BESTANDIG OG VASKEÆGTE

Vores fotografier er trykt på specielle microfiberlærreder. Til lærredstryk af fotografier findes  p.t. intet bedre. De opløsningsmidderfrie farver indgår i  kemisk forbindelse med stoffet, og således bliver fotolærredet vandfast, uv-bestandigt og ridsefast.

zum Shop

STABILE RAMMER

I den flere gange sammenlimede kileramme indgår mange omhyggeligt forarbejde små træstykker. Derved bliver rammen meget stabil. Alle anvendte rammer er forsynet med præcise false, profiler og lette indvendige afrundinger. De består af lagret og tørret nordisk kvalitetsfyrretræ.Så, nu ved du det!
Kom ind i vores galleri og nyd et stykke Bornholm...  

God fornøjelse!

 

 

zum Shop
Oeko

ALTERNATIVE: DIBOND

Foruden lærredstryk tilbyder vi også en forædling af dine fotos. En plade af en aluminiumforbindelse kaldet DIBOND. Dette kvalitetsprodukt passer rigtig godt stilistisk i den moderne indretning.
Ved fremstillingen trykker man en folie som overføres til alu-pladen, som efterfølgende forsynes med en overfladebehandling (se billedet oppe). Denne krævende proces giver et bedre resultat end trykning direkte på en plade. Du får et kunsttryk med en fremragende farvekvalitet og billedskarphed, så du kan have glæde af kunstværket i lang tid.
Et særligt clou er ophænget.
2 cm. dybe alu-profiler på bagsiden får det til at se ud, som om billedet svæver.
Hvad angår overflade behandlingen kan man vælge mat eller blank
For nuværende kan man ikke bestille dibond-fotoer i vores shop
Vi beder om en direkte henvendelse pr. mail eller telefon.
Vi kan så aftale individuelle ønsker, og vi kan give dig et tilbud.
Vi sender gerne til din adresse.

 
 
 


© 2010 Udo Schroeter Bornholm
Top